aboutus

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.
1 2 3 4
Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: WEJOIN
Aantal werknemers: 300~320
Jaarlijkse omzet: 30000000-35000000
Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Opgericht in Maart 2004, is Shenzhen WEJOIN een nationale high-tech onderneming gespecialiseerd in R&D, productie, en verkoop van intelligente toegangsbeheerproducten. Het heeft bijna 200 gepatenteerde technologieën. Zijn hoofdproducten met inbegrip van commerciële barrièrepoort, de hoogwaardige & medio-rang & van de eco-rang gelijkstroom poort veranderlijk-frequentiebarrière, klepbarrière, driepootturnstile, schommelingsbarrière, snelheidspoort, enz., zijn geschikt voor de ingang en gaan beheer van voertuigen en personeel zoals de poort van de hoge snelheidstol, commercieel plein, woonwijken, posten, douanecontroleposten weg, enz.

 

Sinds 2017, heeft Shenzhen WEJOIN zwaar in de bouw van intelligente robotproductielijnen geïnvesteerd. Tot nu, heeft het bijna 30 intelligente robotproductielijnen voor de jaarlijkse productiecapaciteit van 300.000 reeksen, met meer dan 160 reeksen van materiaal gevormd. WEJOIN is de grootste productiebasis wereldwijd voor barrièrepoorten. Het heeft de automatisering van precies gieten gerealiseerd, toebehoren, motorassemblage, mechanismeassemblage, gehele assemblage, en verpakking, enz. die verwerken. Het uitvoerige automatiseringstarief is meer dan 80%, waarvan meer dan 90% van de vervangstukken door intelligente robots worden geproduceerd, verzekerend de consistentie en de stabiliteit van de productkwaliteit. In de toekomst, zullen de Chinese ondernemingen inspanningen aan high-end productie en de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit opvoeren. WEJOIN zal de industrie helpen zich regelmatig door intelligente producten en intelligente productie van „dubbele intelligentie“ ontwikkelen.

 

WEJOIN heeft sterke innovatie en R&D-mogelijkheden, ultrahoge technologie, en vakmanschap, die de industrie leiden in de era van intelligente veranderlijke snelheidsinterconnectie. Op 20 September, 2021, lanceerde WEJOIN een 3D barrièrepoort die ultra-hoog-snelheidsverrichting in 3D ruimte bereikte. Dit is de eerste, vernietigende innovatie van de industrie, en historische doorbraak, die de superieure technische mogelijkheden van WEJOIN vertegenwoordigen. Van de geboorte van de eerste geïntegreerde barrièrepoort in 2004 aan de lancering van de 3D barrièrepoort in 2021, heeft WEJOIN zeven belangrijke technologische veranderingen van de barrièrepoort in 18 jaar uitgevoerd, die de ononderbroken ontwikkeling van technologie in de industrie leiden.

 

Van grondstoffen aan vervangstukken, ook aan geëindigd - de producten, WEJOIN is momenteel de enige binnenlandse onderneming die intelligente productie op grote schaal in de volledige de industrieketen goedkeurt. Met de industrie 4,0 informationized de norm zoals het doel, WEJOIN zal realiseren en de onbemande productie, blijft de ontwikkeling van nieuwe technologie en de investering van intelligent automatiseringsmateriaal voor barrièrepoorten verhogen, de productienauwkeurigheid, het werkende leven, en de stabiliteit van de barrièrepoorten verbeteren, en hen geschikter, intelligenter en betrouwbaarder maken.

 

De technologische innovatie, de productkwaliteit, en de productiemogelijkheden zijn de stuwende kracht van de ononderbroken ontwikkeling van WEJOIN. Het merk, de kanalen, en de naverkoopdienst zijn de pijlers van ontwikkeling de op lange termijn van WEJOIN. WEJOIN heeft verkoop en de dienstorganisaties in meer dan 30 provincies en steden over China opgericht, die de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit verlenen aan meer dan 3.000 verdelers en systeemverkopers. WEJOIN-de producten worden over de hele wereld verkocht. Het heeft de dienstafzet van het opstellingsagentschap in meer dan 100 landen en gebieden met inbegrip van Mexico, Brazilië, Groot-Brittannië, Maleisië, Turkije, Israël, India, Thailand, Zuid-Afrika, enz. Het is de grootste fabrikant van de barrièrepoort in China met het grootste de uitvoervolume.

 

Met superieure productkwaliteit en een systeem van uitstekende kwaliteit van de naverkoopdienst, „WEJOIN is“ een wereld-beroemd merk van barrièrepoorten geworden. Het verblijf waar aan de originele aspiratie, werkt hard, maakt elk product met harten, en bouwt betrouwbare WEJOIN-kwaliteit in de wereld.

 

 

China Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Bedrijfsprofiel 0


 

Geschiedenis

Nov. 2002, WEJOIN-Elektronenafdeling, de voorganger van WEJOIN Company, wordt gevestigd in Gongming, Shenzhen-Stad. In het begin, zijn er 7 werknemers, is de workshop minder dan 100 vierkante meters. De belangrijkste zaken veroorzaken een systeem van de deurcontrole.
 

Jun 2003, WEJOIN-Elektronenafdeling breidt productie uit, en het aantal werknemersverhogingen aan meer dan 30, de workshop is meer dan 500 vierkante meters. Bovendien, WEJOIN verhoogt ook verkoop.
 

Breng tiende, 2004, de Machine van Shenzhen WEJOIN in de war & werd Elektrotechnologieco., Ltd opgericht in Biling, Pingshan, Longgang-District, Shenzhen, die een gebied van 2000 vierkante meters behandelt.
 

Sep 2005, de intrekbare die „van de het projectnavigatie van het poortkarretje apparaten“ onafhankelijk door WEJOIN worden ontwikkeld, won de Jaarlijkse de Wetenschapsprijs van 2003-2005 van Longgang-District en registreerde als onderzoekvoltooiing van wetenschap en technologie door Shenzhen Bureau van Wetenschap en Technologie.
 

Sep 2006, WEJOIN-overzees departement werd gevestigd.
 

1 januari, 2007, WEJOIN- Technologiepark is begonnen om te construeren, de bouwperiode is één jaar dat.
 

Oct 2008, het bureau van WEJOIN werd twintigste van de binnenlandse markt gevestigd.
 

Jun 2009, WEJOIN won de „Nationale High-tech Ondernemingstoekenning“ en ontving de „van de het Districtswetenschap en Technologie van Longgang van 2007-2009 Innovatietoekenning“.
 

Januari 2010, WEJOIN-Barrièrepoort werd toegekend de Merkzaken van de Provincie van Guangdong van 2009.
 

In Mei 2011, kende WEJOIN één van de meest potentiële brandmerkende ondernemingen in Shenzhen toe.
 

Februari 2012, de productiecapaciteit van de barrièrepoort bereikte 3000 reeksen/maand.
 

Juli 2013, Mechanisch & Elektroco. van Shenzhen werden WEJOIN opgericht.
 

Januari 2014, de productiecapaciteit van de barrièrepoort bereikte 4000 reeksen/maand.
 

In Augustus 2015, Poort van de de Snelheidsbarrière van WEJOIN werd de eerste Dubbele (DZ01S-de reeks van de barrièrepoort) met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

In Oct 2016, WEJOIN-werd de Machinesworkshop bevorderd, werd de eerste automatisering van intelligente robots gebruikt voor het lassen van de boomhouder.
 

In Nov. 2017, heeft WEJOIN opstelling 13 productielijnen met de automatisering van intelligente robots en zette hen in gebruik.
 

In Januari 2018, Servo de Barrièrepoort van gelijkstroom van WEJOIN werd de eerste Commerciële (CB03-de reeks van de barrièrepoort) met succes ontwikkeld en van de lopende band.

 

Op 20 September, 2021, lanceerde WEJOIN een 3D barrièrepoort die ultra-hoog-snelheidsverrichting in 3D ruimte bereikte. Dit is de eerste, vernietigende innovatie van de industrie, en historische doorbraak, die de superieure technische mogelijkheden van WEJOIN vertegenwoordigen.

 

China Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Bedrijfsprofiel 1

 

Dienst

Het het toegangsbeheersysteem van WEJOIN en de bijbehorende kerncomponenten worden onafhankelijk ontworpen en vervaardigd. Omvat worden de barrièrepoort, driepootturnstile, de klepbarrière, de schommelingsbarrière, en het parkerenslot.

 

WEJOIN-de barrièrepoort wordt vervaardigd met de recentste technologieën om intelligente en geautomatiseerde verrichting te verzekeren. Zijn structureel ontwerp neemt onze onafhankelijk ontwikkelde koppeling en veilige en betrouwbare verrichting rond achterste hindernissen op. Mainboard komt met verbindingsinterfaces voor voertuigdetectors, verkeerslichten, infrarode fotocel, evenals RS485-communicatie apparaten. Deze functies worden ontworpen om de diverse behoeften van individuele gebruikers tevreden te stellen.

 

Driepootturnstile kenmerkt een mechatronics structureel ontwerp dat functies zoals kaartaftasten en het tweerichtings overgaan steunt. Het komt met een programma aan boord voor automatische foutenanalyse en rectificatie. Het middenwapen zal automatisch neer wanneer weg aangedreven en stijging omhoog wanneer ingeschakeld dalen. Een verbindingsinterface is beschikbaar voor passagierstellers, en dubbel-richtingverkeerslichten. Werkend op een volledige reeks communicatie protocollen, biedt turnstile nuttige functies zoals zachte start aan, overclock bescherming, en automatische hindernisopsporing.

 

Bieden de precies machinaal bewerkte klepbarrières en de schommelingsbarrières een volledige waaier van functies met inbegrip van automatisch alarm, noodsituatie poort-open opheffing, infrarode anti-klem, automatische foutendiagnose, anti-omkeringsslot, evenals kiezen of dubbel-richtingstoegangsbeheer uit. Automatische poort-sluit wordt macht- toegelaten tijdens. Als de passage ongebruikt blijft nadat de poorttoegang is verleend, zal de barrière automatisch toegangstijd uitbreiden. De aflossingsvrije periode kan worden gekalibreerd.

 

WEJOIN is een verdediger van technologie en innovatie. Ons professioneel ontwikkelingsteam wordt geleid door M. Tu — een bekende deskundige in de binnenlandse industrie. Hun ononderbroken inspanningen hebben meer dan 100 intellectuele eigendomoctrooien opgebracht, waarvan er meer dan 20 uitvindingsoctrooien zijn. Wij specialiseren ons in technologieën die toegangsbeheersystemen, ongebaande intrekbare deuren, evenals parkeerruimtebeheersystemen impliceren.

 

Onze nadruk in logistiek, kwaliteitsborging, productietechnologie, en merkweergave wordt aangevuld door een nadruk bij de naverkoopdienst. Met de samenwerking van meer dan 50 verdelers wereldwijd, hebben wij met succes een mondiaal de dienstnet opgezet. De oprechte en aandachtige vertegenwoordigers zijn op reserve om professionele hulp aan onze getaxeerde clientèle te verlenen. Wij gebruiken een hoogst efficiënt systeem voor het afhandelen van internationale logistiek. De orden worden bevracht via zowel lucht als overzees in of volledige containerladingen of minder dan containerladingen. WEJOIN werkt nauw met vertrouwde op scheepvaartmaatschappijen samen om ervoor te zorgen dat alle leveringen, nauwkeurig, en op tijd veilig worden gemaakt.

 

China Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

R&D-afdeling
De afdeling van WEJOIN R&D heeft 58 personeelsleden, die 10% van alle WEJOIN-werknemers overheersen. Onder het leiden van de hoofdmachinist Mr. Turkije Qichun dat één van de gebiedendste ingenieurs voor toegangsbeheerproducten in China is is, WEJOIN ontwikkeld vele soorten barrièrepoorten, turnstile poorten, snelheidspoorten, schommelingspoorten vanaf 2004. Elk jaar hebben wij de uitgangsproducten bevorderd en de lunch op de nieuwe producten op basis van de markt koppelt terug. Ons doel is de meest juiste producten voor de cliënten te vervaardigen.

 

Vervaardigingsafdeling
De verwerkende afdeling van WEJOIN heeft zes workshops die 300 personeelsleden bevatten. Zij zijn een gietende workshop, elektrische workshop, machinesworkshop, twee het assembleren workshops, die workshop testen. Voor alle delen voor de producten, vervaardigt WEJOIN hen samen in de WEJOIN-fabriek, dan assembleert hen en testend. WEJOIN kan de kwaliteit van elk deel van de producten controleren. Ons doel is het storingspercentage producten zo te controleren laag zoals 0% binnen de waarborgperiode.

 

Op de markt brengende afdeling overzee
De overzee afdeling van WEJOIN heeft 16 personeelsleden. Allemaal hebben de ervaring om cliënten meer dan 4 jaar te dienen. Tot nu, heeft dit team cliënten van meer dan 80 landen gediend. Er hebben over de hele wereld 38 verdelers voor WEJOIN-producten. WEJOIN-de producten winnen het marktaandeel afhankelijk van de stabiele kwaliteit, de meeste juiste dienst, concurrerende prijs. de verkoop van dit team stijgt met jaarlijkse 40%.

China Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens