news

CB01 de commerciële Veranderlijke Poort van de Frequentiebarrière - WEJOIN-Opbrengst, Echte Veranderlijke Frequentie

June 28, 2019

WJCB01 de commerciële veranderlijke de poortreeksen van de frequentiebarrière zijn de bedrijf onafhankelijk ontwikkelde producten in 2015, en zetten het in de markt in 2016. Na meer dan één jaar en meer dan 10 miljoen ononderbroken het levenstests, kan het op wegen, commerciële gebouwen, grote woonwijken, enz. worden toegepast. 

 

Producteneigenschap
Onafhankelijke door WEJOIN wordt ontworpen en wordt de ontwikkeld, commerciële veranderlijke frequentiebarrière heeft functies die zoals volgend:
1. Nieuw vertragingsapparaat, die CNC uitvoerig precisieproces gebruiken; verminderend bericht, die oliemorserijen verhinderen die, beter, meer convernient onderhoud werken.
2. De krukassen van hoofdmachtsoutput, gebruiken uit gegoten staal, versterkt het schommelings onstabiele gebruik ontwerp, kan het beroepsleven milloin zijn 8 tijden tijdens normaal onderhoud. De dagelijkse (non-stop) werktijd kan meer dan 20000 zijn.
3. De motor past goed aan hoge en lage temperatuur (van -35℃~85℃) aan.
4. Nieuwe digitale grenstechnologie, het vrije aanpassen, nauwkeurige controle; De buffer en het ver*tragen wanneer het wapen positie, het werken gaat beperken zijn meer stabiel.
5. Het krachtigere controlesysteem, microcomputermontages, maakt Internet-het denken.
6. Menutype het controlebord, geschikt om het werk snelheid, het werk temperatuur te kiezen, het tellen, auto-sluit tijd, omhoog hoek, RS485-mededeling, gevoeligheid van het omkeren op hindernis, foutencode en het Werken en het onderhoud van enz. is geschikter.
7. De voedingcontrole, voltagewaaier is breed.
8. De snelheid is regelbaar van 1.5s aan 5s, wordt de snelheid veranderd automatisch volgens verkeersstroom (voor autowijze).)
9.Using remmechanisme (octrooi), werken stabieler en langer.
10. Nieuw ontworpen temperend apparaat, het temperen effect beter, geen behoefteonderhoud voor altijd.
11. Heeft geheugen weg op macht, vermijden het onbevoegde wapen openen.
12. Geheugen en vertoning voor van de draadcontrole of afstandsbediening open wapen.
13. Gevoeligheid van het omkeren op regelbare hindernis.
14. Het gereserveerd is uitbreiden van functie mogelijk.
15. TCP/IP online (facultatieve) interface.
16. 2 jaar garantie voor mechanisme.
 
Commercieel Veranderlijk Frequentiemechanisme