aboutus
lopende band

Wij hebben meer dan 120 reeksen van productiemateriaal, met inbegrip van de CNC werktuigmachine, buigende machine, de machine van het matrijzenafgietsel, de machine van het wormmalen, draad malende machine, multi-hoofdboringsmachine, en de snijmachine van de groot-formaatlaser. Wij handhaven gespecialiseerde productieworkshops voor vormen, elektronika, assemblage, matrijzenafgietsel, mechanische verwerking, de verwerking van de metaalplaat, staan de enz. Geavanceerde faciliteiten ons toe om een one-stop systeem om te vervaardigen en kwaliteitsborging over de cursus van de volledige productiecyclus uit te voeren.
Wij stellen 3 belangrijke productielijnen voor punten met inbegrip van turnstile, de barrièrepoort, en de poortexploitant in werking. Bovendien wij geavanceerd het testen materiaal en diverse testmethoden in alle productieprocessen, van inkomende materiële inspectie, door elk productieproces, gebruiken aan afgewerkt productopsporing en het testen. Het en product dat geleid in strenge bouw met normen van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO de internationale, die ons bedrijf toestaan om verklaarde ISO te zijn vervaardigt test wordt. Ondertussen, hebben onze producten EG-merk verdiend.

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.
OEM / ODM

WEJOIN verleent OEM de dienst voor de klant, zoals veranderende verschillende huisvesting, verschillende kleur, enz. Om het even welke redelijke verandering of revisie zijn welkom aan WEJOIN.

R & D

WEJOIN is een verdediger van technologie en innovatie. De afdeling van WEJOIN R&D heeft 58 personeelsleden, overheerst 10% van alle WEJOIN-werknemers. Ons professioneel ontwikkelingsteam wordt geleid door M. Tu — een bekende deskundige in de binnenlandse industrie. Hun ononderbroken inspanningen hebben meer dan 100 intellectuele eigendomoctrooien opgebracht, waarvan er meer dan 20 uitvindingsoctrooien zijn. Wij specialiseren ons in toegangsbeheertechnologieën zoals toegangsbeheer, tackless begeleiding, en parkeerruimtebeheer. Ons doel is de meest juiste producten voor de cliënten te vervaardigen.

Contactgegevens