aboutus

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: WEJOIN
Aantal werknemers: 300~320
Jaarlijkse omzet: 30000000-35000000
Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Werd Mechanisch & Elektroco. van Shenzhenwejoin (Zijn voorganger is de Machines van Shenzhen Wejoin & Elektrotechnologieco., Ltd), opgericht in Maart 2004. Het is de eerste nationale high-tech onderneming gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van intelligente toegangsbeheerproducten in China. WEJOIN werd toegekend Merk Commerciële Onderneming van de provincie van Guangdong, onderneming met onafhankelijk innovatieproduct van Shenzhen-Stad, één van de meest potentiële brandmerkende onderneming in Shenzhen, één van de grootste fabrikanten in toegangsbeheer en beheersproduct, bekende fabrikant in de wereld. Zijn hoofdproducten omvatten automatische barrièrepoort, driepootturnstile, klepbarrière, schommelingsbarrière, volledige hoogte glijdende barrière, poortexploitanten, enz.

 

    

WEJOIN heeft kapitaal van de dekking van het het Technologiepark van CNY20,000,000 WEJOIN een gebied van 12000 vierkante meters, bouwgebied van 28000 vierkante meters geregistreerd, die het leven, het leren, vermaak, modern, tuin-als de campusmilieu verstrekken van enz. voor 300 werknemers.


Sinds de onderneming, WEJOIN-is de stokken aan het motto „Technologie de Kern“, concentreert zich op het onderzoek van onafhankelijke merkproducten. WEJOIN houdt aantrekkend verse high-tech talenten om het R&D-team te versterken. Het bedrijf vormde een R&D-team van uitstekende kwaliteit die door de industrie beroemde deskundigen Qichun wordt geleid Turkije. Het bedrijf ontwikkelde onafhankelijk een aantalproducten en de projecten hebben toekenning gewonnen. De nieuwe de barrièrepoort van de type intelligente gelijkstroom motor ontving van de het Districtswetenschap en Technologie van Longgang van 2007-2009 Innovatietoekenning. In het jaar van 2011, de „Nieuwe Poort van de typebarrière“ wordt genoemd „Nieuw Verslag van Shenzhen-Bedrijf“. Tot nu toe, etc. heeft het bedrijf meer dan 150 onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten (veel van hen zijn octrooi voor uitvindingen), met inbegrip van de technologie van de karretjenavigatie, toegangsbeheertechnologie, het beheerstechnologie van het autoparkeren.

Het jaar van 2017, is een belangrijk jaar dat in de geschiedenis van de ontwikkeling van WEJOIN inbegrepen is. Het stelt een nieuwe era van intelligente productie op grote schaal in de industrie open. Het geeft verklarende nota's dat werkelijk goede barrièrepoort in geen geval de delocalisering van motor, versnellingsbak en controlemechanisme, en assemblage met eenvoudige schakelaars, het intelligent vervaardigd door de R&D-ondernemingen is die de kerntechnologie beheersen. In het jaar van 2017, investeerde WEJOIN zwaar in intelligente productie om 13 intelligente robotproductielijnen te vestigen en realiseerde de automatisering van intelligente robots zoals het afgietsel van de precisiematrijs, versnellingsbakverwerking, schachtverwerking en machine assemblage en verpakking, de automatisering van het intelligente bereik van het totstandbrengingstarief meer dan 60%, bereikend over de Industrie 3,0, en een betere consistentie, een betrouwbare stabiliteit, en een productiviteit op de kwaliteit van de barrièrepoort te bereiken. Ondertussen, WEJOIN-leidt de verhogingenr&d investering, de industrie in de era van de veranderlijke poort van de snelheidsbarrière. WEJOIN heeft hij uitvoerigste productregelenportefeuille in de industrie, de Commerciële Servo de Barrièrepoort van gelijkstroom, de Commerciële Veranderlijke Poort van de Frequentiebarrière, de Dubbele Snelheid & bi-Richtingsbarrièrepoort, en de Economische Burgerlijke reeks van de Barrièrepoort, om een verscheidenheid van scenario's te ontmoeten. Bovendien zal WEJOIN officieel aan de wegmarkt binnengaan, heeft het vertegenwoordigen van WEJOIN-technologie het internationale geavanceerde niveau bereikt. In de toekomst, zal WEJOIN de investering in barrièrepoort intelligent R&D en intelligent robotachtig automatiseringsmateriaal blijven verhogen, en aan de Industrie 4,0 bevorderen. Via „dubbele wijsheid“, zal WEJOIN het ambitieuze doel van jaarlijkse productiecapaciteit die van barrièrepoort 200.000 reeksen overschrijden bereiken.

WEJOIN concentreert zich niet alleen op technologie, kwaliteit en productiecapaciteit, maar ook bij de bouw van merk, verkoopkanaal, en de na-dienst. Er zijn verkooptakken en de na-dienstlijnen in meer dan 30 provincies en steden in China, de hele dag hoog voorzien - de kwaliteitsdienst 3000 verdelers, systeemintegrator, bedrijfstechniek, en fabrikanten van deuren. WEJOIN baseert zich op sterk technische ondersteuning en marktuitbreidingsvermogen, raffineert de binnenlandse markt, past de kanaallay-out aan, en streeft ernaar om het marktconcurrentievermogen van producten te verbeteren, een uitgebreider netwerksysteem op te bouwen, de uitvoerige en efficiënte diensten van uitstekende kwaliteit te verlenen.

Met de uitstekende kwaliteitsproducten en de goede naverkoopdienst, heeft WEJOIN een grote markt in binnenlands verkregen; ondertussen, wordt WEJOIN diep in de wereldmarkt. Met de grote inspanningen van WEJOIN-mensen, WEJOIN-zijn de producten etc. uitgevoerd naar meer dan 100 landen en gebieden, samenwerking van handelaars en agenten meer dan 50, zoals Duitsland, Frankrijk, het UK, Rusland, Canada, Mexico, Israël, de V.A.E, India, Pakistan, Maleisië, Singapore, Thailand. WEJOIN is een bekend merk in markt overzee, en ook de grootste exporteur in dezelfde industrie in China geweest.

 

 

 

Plaats:

 

-02-
Geschiedenis

Nov. 2002, WEJOIN-Elektronenafdeling, de voorganger van WEJOIN Company, wordt gevestigd in Gongming, Shenzhen-Stad. In het begin, zijn er 7 werknemers, is de workshop minder dan 100 vierkante meters. De belangrijkste zaken veroorzaken het systeem van de deurcontrole.

Jun 2003, WEJOIN-Elektronenafdeling breidt productie uit, en de hoeveelheid werknemers stijgt tot meer dan 30, is de workshop meer dan 500 vierkante meters. Bovendien, WEJOIN verhoogt ook de verkoop.

Breng 10de 2004, de Machine van Shenzhen Wejoin in de war & werd Elektrotechnologieco., Ltd opgericht in Biling, Pingshan, Longgang-District, Shenzhen, behandelt een gebied van 2000 vierkante meters.

Juli 2004, WEJOIN-Machinesworkshop werd gevestigd, en WEJOIN die eerst Poortexploitant vouwen was van de lopende band.

Sep 2004, WEJOIN werd geïdentificeerd aangezien de „Privé Technologieonderneming van Shenzhen“, de technologie R&D van WEJOIN-bedrijf door de overheid werd bevestigd.

Dec 2004, de Barrièrepoort van WEJOIN eerste (DZ01-de reeks van de barrièrepoort) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

5 augustus 2005, WEJOIN bewoog zich van Biling aan Pinghuan, Pingshan, met meer dan 270 werknemers, het gebied van de 10000 vierkante metersfabriek, en had de productielijnen van elektronisch, het machinaal bewerken, bladmetaal, barrièrepoort en motor.

Sep 2005, de intrekbare die „van de het projectnavigatie van het poortkarretje apparaten“ onafhankelijk door WEJOIN worden ontwikkeld, won de Jaarlijkse de Wetenschapsprijs van 2003-2005 van Longgang-District, en registreerde als onderzoekvoltooiing van wetenschappelijk en technologie door Shenzhen Bureau van Wetenschap en Technologie.

Breng 2006 in de war, werd WEJOIN toegekend het certificaat en de plaque van „de High-tech Onderneming van Shenzhen“ door Shenzhen Bureau van Wetenschap en Technologie.

Juli 2006 die, WEJOIN eerst Poortexploitant glijden werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Sep 2006, WEJOIN-overzees departement werd gevestigd.

Nov. 2006, het bureau van WEJOIN werd tiende van binnenlandse markt gevestigd.

1 januari 2007, WEJOIN- Technologiepark is begonnen om te construeren, de bouwperiode is één jaar dat.

Jun 2007, de Barrièrepoort van WEJOIN eerste gelijkstroom (DZ02-de reeks van de barrièrepoort) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Sep 2007, de Exploitant van de de Schommelingspoort van WEJOIN eerste werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Dec 2007, de productiecapaciteit van barrièrepoort bereikte 1000 reeksen/maand.

25 januari 2008, WEJOIN-formeel volledig Technologiepark, het gehele die bedrijf naar de nieuwe fabriek wordt verplaatst behandelt een gebied van 12000 vierkante meters, bouwgebied van 28000 vierkante meters.

Februari 2008, de dochterondernemingen van WEJOIN eerste, Teamjoin-Hardwarebedrijf werd gevestigd.

Breng 2008, de dochterondernemingen van WEJOIN tweede in de war, Vliga-werd het Precisiebedrijf gevestigd.

Oct 2008, het bureau van WEJOIN werd twintigste van binnenlandse markt gevestigd.

Maart 2009, werd de eerste zitting van de Handelaarsconferentie voornaam geopend.

Mei 2009, de barrièrepoort van WEJOIN eerste DZ601/701 (DZ03-de reeks van de barrièrepoort) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Jun 2009, WEJOIN won „Nationale High-tech Ondernemingstoekenning“ en ontving „van de het Districtswetenschap en Technologie van Longgang van 2007-2009 Innovatietoekenning“.

Dec 2009, de productiecapaciteit van barrièrepoort bereikte de reeksen van 2000/maand.

Januari 2010, WEJOIN-Barrièrepoort werd toegekend Merkzaken van de Provincie van Guangdong van 2009.

Breng 2010 in de war, volledig-Auto de Driepoot werd Turnstile van WEJOIN eerste met succes ontwikkeld en van de lopende band.

April 2010, de intelligente de barrièrepoort van WEJOIN en het karretje die poortopener wonnen „vouwen Certificaat van Onafhankelijk Innovatieproduct“.

Jun 2010, WEJOIN-driepootturnstile verschijning toegekend „Nationaal Octrooicertificaat“.

Sep 2010, de Poort van de de Wachtbarrière van WEJOIN eerste Longmen (DZ04-de reeks van de barrièrepoort) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Februari 2011, de Klepbarrière van WEJOIN eerste (TY201-de reeks van de klepbarrière) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Mei 2011, WEJOIN kende één van de meest potentiële brandmerkende onderneming in Shenzhen toe.

Juli 2011, het bureau van WEJOIN werd dertigste van binnenlandse markt gevestigd.

Dec 2011, WEJOIN kende „Nieuw Verslag van Shenzhen-Bedrijf toe“.

Februari 2012, de productiecapaciteit van barrièrepoort bereikte 3000 reeksen/maand.

Mei 2012 die, WEJOIN eerst Klepbarrière (TY301-de reeks van de klepbarrière) verwijden werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Sep 2012, na de nieuwe beoordeling, WEJOIN won opnieuw „Nationale High-tech Ondernemingstoekenning“.

Februari 2013, Turnstile van de de elektromagneetdriepoot van WEJOIN eerste werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Juli 2013, Mechanisch & Elektroco. van Shenzhen werden Wejoin opgericht.

Oct 2013, de Barrière van de de elektromagneetschommeling van WEJOIN eerste werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Januari 2014, de productiecapaciteit van barrièrepoort bereikte 4000 reeksen/maand.

Mei 2014, Economische Burgerlijke de Barrièrepoort van WEJOIN eerste (DZ-j barrièrereeks) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Dec 2014 die, WEJOIN eerst Barrièrepoort (DZ-g de reeks van de barrièrepoort) adverteren werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Januari 2015, de WEJOIN werd bijgewerkte Lopende band van de Barrièrepoort Gebouwd en gezet in gebruik, bereikte de productiecapaciteit van de barrièrepoort 4000 reeksen/maand.

Februari 2015, van de het Toegangsbeheerbarrière van WEJOIN De afdelingsopstelling, de productiecapaciteit van turnstile bereikte 600 reeksen/maand.

Augustus 2015, Poort van de de Snelheidsbarrière van WEJOIN eerste de Dubbele (DZ01S-de reeks van de barrièrepoort) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Oct 2015, de Dubbele Snelheid van WEJOIN eerste & de Poort van de bi-Richtingsbarrière (DZ04S-barrièrereeks) werden met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Januari 2016, Poort van de de Frequentiebarrière van WEJOIN de eerst Commerciële Veranderlijke (CB01-de reeks van de barrièrepoort) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

April 2016, de productiecapaciteit van barrièrepoort bereikte 6000 reeksen/maand.

Jun 2016, Servo volledig-Auto de Driepootturnstile werd van WEJOIN eerste gelijkstroom met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Augustus 2016, de Hoge snelheid van WEJOIN eerste, 0.6s-Barrièrepoort (CB01E-de reeks van de barrièrepoort) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Sep 2016, de Veranderlijke Frequentie van WEJOIN eerste & de Poort van de bi-Richtingsbarrière (DZ04P-de reeks van de barrièrepoort) werden met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Oct 2016, WEJOIN-Machinesworkshop werd bevorderd, werd de eerste automatisering van intelligente robot gebruikt voor het lassen van de boomhouder.

Januari 2017, de productiecapaciteit van barrièrepoort bereikte 7000 reeksen/maand.

Breng 2017, de automatisering van WEJOIN eerste van in de war intelligente robot voor versnellingsbakverwerking, gezet in gebruik.

Jun 2017, de automatisering van WEJOIN eerste van intelligente robot voor precisie het gieten, zette in gebruik.

Augustus 2017, de productiecapaciteit van barrièrepoort bereikte 8000 reeksen/maand.

Oct 2017, de automatisering van WEJOIN eerste van intelligente robot voor schachtverwerking, zette in gebruik.

Nov. 2017, WEJOIN heeft opstelling 13 productielijnen met automatisering van intelligente robot, en gezet in gebruik.

Dec 2017, de productiecapaciteit van barrièrepoort bereikte 9000 reeksen/maand.

Januari 2018, Commerciële gelijkstroom Servo de Barrièrepoort van WEJOIN eerste (CB03-de reeks van de barrièrepoort) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.

-03-
Dienst

Het het toegangsbeheersysteem van WEJOIN en de bijbehorende kerncomponenten worden onafhankelijk ontworpen en vervaardigd. Omvat worden de barrièrepoort, driepootturnstile, de klepbarrière, de schommelingsbarrière, en het parkerenslot.

 

WEJOIN-de barrièrepoort wordt vervaardigd met de recentste technologieën om intelligente en geautomatiseerde verrichting te verzekeren. Zijn structureel ontwerp neemt onze onafhankelijk ontwikkelde koppeling en veilige en betrouwbare verrichting rond achterste hindernissen op. De belangrijkst-raad komt met verbindingsinterfaces voor voertuigdetectors, verkeerslichten, infrarode fotocel, evenals RS485-communicatie apparaten. Deze functies worden ontworpen om de diverse behoeften van tevreden te stellen

individuele gebruikers.

 

Driepootturnstile kenmerkt een mechatronics structureel ontwerp dat functies zoals kaartaftasten en het tweerichtings overgaan steunt. Het komt met een programma aan boord voor automatische foutenanalyse en rectificatie. Het middenwapen zal automatisch neer wanneer weg aangedreven en stijgingen omhoog wanneer ingeschakeld dalen. De verbindingsinterface is beschikbaar voor passagierstellers, en dubbel-richtingverkeerslichten. Werkend op een volledige reeks communicatie protocollen, biedt turnstile nuttige functies zoals zachte start aan, overclock bescherming, en automatische hindernisopsporing.

 

Bieden de precies machinaal bewerkte klepbarrières en de schommelingsbarrières een volledige waaier van functies met inbegrip van automatisch alarm, noodsituatie poort-open opheffing, infrarode anti-klem, automatische foutendiagnose, anti-omkeringsslot, evenals kiezen of dubbel-richtingstoegangsbeheer uit. Automatische poort-sluit wordt macht- toegelaten tijdens. Als de passage ongebruikt blijft nadat de poorttoegang is verleend, zal de barrière automatisch toegangstijd uitbreiden. De aflossingsvrije periode kan worden gekalibreerd.

 

WEJOIN is een verdediger van technologie en innovatie. Ons professioneel ontwikkelingsteam wordt geleid door M. Tu — een bekende deskundige in de binnenlandse industrie. Hun ononderbroken inspanningen hebben meer dan 100 intellectuele eigendomoctrooien opgebracht, waarvan er meer dan 20 uitvindingsoctrooien zijn. Wij specialiseren ons in technologieën die toegangsbeheersystemen, ongebaande intrekbare deuren, evenals parkeerruimtebeheersystemen impliceren.

 

Onze nadruk in logistiek, kwaliteitsborging, productietechnologie, en merkweergave wordt gecomplimenteerd door een nadruk in de naverkoopdienst. Met de samenwerking van meer dan 50 verdelers wereldwijd, hebben wij met succes een mondiaal de dienstnet opgezet. De oprechte en aandachtige vertegenwoordigers zijn op reserve om professionele hulp aan onze getaxeerde clientèle te verlenen. Wij gebruiken een hoogst efficiënt systeem voor het afhandelen van internationale logistiek.

 

De orden worden bevracht via zowel lucht als overzees in of volledige containerladingen of minder dan containerladingen.

 

WEJOIN werkt nauw met vertrouwde op scheepvaartmaatschappijen samen om ervoor te zorgen dat alle leveringen, nauwkeurig, en op tijd veilig worden gemaakt.

-04-
Ons Team

R&D-afdeling

 

Deparment van WEJOIN R&D heeft 58 personeelsleden, overheerst 10% van alle WEJOIN-werknemers. Onder het leiden van de cheafingenieur is M. Tu Qichun die één van de gebiedendste ingenieur voor toegangsbeheerproducten in China is, WEJOIN ontwikkelt vele soorten barrièrepoort, turnstile poort, Snelheidspoort, Schommelingspoort vanaf 2004 geweest. Elk jaar hebben wij verbetering de exsitproducten en de lunch op nieuwe producxts op basis van de markt koppelt terug. Ons doel is vervaardiging de meest juiste producten voor de cliënten.

 

 

Vervaardigingsafdeling

 

WEJOIN-de vervaardigingsafdeling heeft zes workshops die 300 personeelsleden bevatten. Zij dicasting workshop, elektrische workshop, machinary workshop, twee het assembleren workshops, die workshop testen. Alle delen voor de producten, WEJOIN vervaardigen hen in WEJOIN-hen assembleren samen en fabriek die, dan testen.  WEJOIN kan de kwaliteit van elke delen van de producten controleren.  Ons doel is controle het storingspercentage producten zo laag zoals 0% binnen waarborgperiode.

 

 

 

Marketing deparment overzee

 

De overzee afdeling van WEJOIN heeft 16 personeelsleden. Allemaal hebben de ervaring om de meer dan cliënten te dienen

4 jaar. Tot nu, heeft dit team de dienst de cliënten van meer dan 80 landen. Er hebben 38 verdelers

over de hele wereld voor WEJOIN-producten. WEJOIN-de producten winnen het marktaandeel afhangen van de stabiele kwaliteit, de meeste juiste dienst, concurrerende prijs.  de verkoop van dit team verhoogt jaarlijkse 40%.

 

 

-05-
Video

Contactgegevens