aboutus

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.
1 2 3 4
Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: WEJOIN
Aantal werknemers: 300~320
Jaarlijkse omzet: 30000000-35000000
Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Opgericht in Maart 2004, is Mechanisch & Elektroco. van Shenzhen WEJOIN een nationale high-tech onderneming gespecialiseerd in R&D, productie en verkoop van intelligente toegangsbeheerproducten. Het heeft bijna 200 gepatenteerde technologieën. Zijn hoofdproducten met inbegrip van high-end commerciële servobarrièrepoort, high-end servobarrièrepoort, poort van de medio-Beëindigen de servobarrière, klepbarrière, driepootturnstile, schommelingsbarrière, snelheidspoort, enz., zijn geschikt voor de ingang en gaan beheer van voertuig en personeel zoals de poort van de hoge snelheidstol, commercieel plein, woonwijken, posten, douanecontroleposten weg, enz.

 

Sinds 2017, heeft Shenzhen WEJOIN zwaar in de bouw van intelligente robotproductielijnen geïnvesteerd. Tegen eind 2018, heeft het bijna 30 intelligente robotproductielijnen met meer dan 160 reeksen van materiaal gevormd. Het is officieel een nieuwe era van intelligente productie ingegaan, realiserend de automatisering van precies het gieten, toebehoren die verwerken, de gehele assemblage, de verpakking, enz. Het uitvoerige automatiseringstarief is meer dan 75%, waarvan meer dan 90% van de vervangstukken door intelligente robots worden geproduceerd, verzekerend de consistentie en de stabiliteit van de productkwaliteit. WEJOIN heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 300.000 poorten van de eenhedenbarrière door intelligente producten en intelligente productie van „dubbele intelligentie“ om de industrie te helpen zich regelmatig ontwikkelen.

 

Shenzhen WEJOIN hecht groot belang aan technologieinnovatie, productkwaliteit, en productiecapaciteit terwijl zich het concentreren op de bouw van het het merk, het verkoopkanaal, en netwerk van de naverkoopdienst. Tot nu toe, verkoop en naverkoop zijn de de dienstorganisaties opgericht in meer dan 30 nationale provincies en steden die, de dienst van uitstekende kwaliteit voor meer dan 3.000 verdelers en systeemintegrators verlenen. Tegelijkertijd, met de bevordering van de globale strategie van WEJOIN, WEJOIN-zijn de producten uitgevoerd naar de landen over de hele wereld en de dienstafzet van de opstellingsagent in meer dan 100 landen en gebieden, zoals Mexico, Brazilië, Groot-Brittannië, Maleisië, Turkije, Israël, India, Thailand, Canada, en Zuid-Afrika. WEJOIN is de grootste exporteur van de barrièrepoort in China.

 

Plaats:

China Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

Nov. 2002, WEJOIN-Elektronenafdeling, de voorganger van WEJOIN Company, wordt gevestigd in Gongming, Shenzhen-Stad. In het begin, zijn er 7 werknemers, is de workshop minder dan 100 vierkante meters. De belangrijkste zaken veroorzaken een systeem van de deurcontrole.
 

Jun 2003, WEJOIN-Elektronenafdeling breidt productie uit, en het aantal werknemersverhogingen aan meer dan 30, de workshop is meer dan 500 vierkante meters. Bovendien, WEJOIN verhoogt ook verkoop.
 

Breng tiende, 2004, de Machine van Shenzhen WEJOIN in de war & werd Elektrotechnologieco., Ltd opgericht in Biling, Pingshan, Longgang-District, Shenzhen, die een gebied van 2000 vierkante meters behandelt.
 

Sep 2005, de intrekbare die „van de het projectnavigatie van het poortkarretje apparaten“ onafhankelijk door WEJOIN worden ontwikkeld, won de Jaarlijkse de Wetenschapsprijs van 2003-2005 van Longgang-District en registreerde als onderzoekvoltooiing van wetenschap en technologie door Shenzhen Bureau van Wetenschap en Technologie.
 

Sep 2006, WEJOIN-overzees departement werd gevestigd.
 

1 januari, 2007, WEJOIN- Technologiepark is begonnen om te construeren, de bouwperiode is één jaar dat.
 

Oct 2008, het bureau van WEJOIN werd twintigste van de binnenlandse markt gevestigd.
 

Jun 2009, WEJOIN won de „Nationale High-tech Ondernemingstoekenning“ en ontving de „van de het Districtswetenschap en Technologie van Longgang van 2007-2009 Innovatietoekenning“.
 

Januari 2010, WEJOIN-Barrièrepoort werd toegekend de Merkzaken van de Provincie van Guangdong van 2009.
 

In Mei 2011, kende WEJOIN één van de meest potentiële brandmerkende ondernemingen in Shenzhen toe.
 

Februari 2012, de productiecapaciteit van de barrièrepoort bereikte 3000 reeksen/maand.
 

Juli 2013, Mechanisch & Elektroco. van Shenzhen werden WEJOIN opgericht.
 

Januari 2014, de productiecapaciteit van de barrièrepoort bereikte 4000 reeksen/maand.
 

In Augustus 2015, Poort van de de Snelheidsbarrière van WEJOIN werd de eerste Dubbele (DZ01S-de reeks van de barrièrepoort) met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Oct 2016, WEJOIN-Machinesworkshop werd bevorderd, werd de eerste automatisering van intelligente robot gebruikt voor het lassen van de boomhouder.
 

Nov. 2017, WEJOIN heeft opstelling 13 productielijnen met de automatisering van intelligente robot en gezet in gebruik.
 

In Januari 2018, Servo de Barrièrepoort van gelijkstroom van WEJOIN werd de eerste Commerciële (CB03-de reeks van de barrièrepoort) met succes ontwikkeld en van de lopende band.

Dienst

Het het toegangsbeheersysteem van WEJOIN en de bijbehorende kerncomponenten worden onafhankelijk ontworpen en vervaardigd. Omvat worden de barrièrepoort, driepootturnstile, de klepbarrière, de schommelingsbarrière, en het parkerenslot.

 

WEJOIN-de barrièrepoort wordt vervaardigd met de recentste technologieën om intelligente en geautomatiseerde verrichting te verzekeren. Zijn structureel ontwerp neemt onze onafhankelijk ontwikkelde koppeling en veilige en betrouwbare verrichting rond achterste hindernissen op. De belangrijkst-raad komt met verbindingsinterfaces voor voertuigdetectors, verkeerslichten, infrarode fotocel, evenals RS485-communicatie apparaten. Deze functies worden ontworpen om de diverse behoeften van individuele gebruikers tevreden te stellen.

 

Driepootturnstile kenmerkt een mechatronics structureel ontwerp dat functies zoals kaartaftasten en het tweerichtings overgaan steunt. Het komt met een programma aan boord voor automatische foutenanalyse en rectificatie. Het middenwapen zal automatisch neer wanneer weg aangedreven en stijgingen omhoog wanneer ingeschakeld dalen. De verbindingsinterface is beschikbaar voor passagierstellers, en dubbel-richtingverkeerslichten. Werkend op een volledige reeks communicatie protocollen, biedt turnstile nuttige functies zoals zachte start aan, overclock bescherming, en automatische hindernisopsporing.

Bieden de precies machinaal bewerkte klepbarrières en de schommelingsbarrières een volledige waaier van functies met inbegrip van automatisch alarm, noodsituatie poort-open opheffing, infrarode anti-klem, automatische foutendiagnose, anti-omkeringsslot, evenals kiezen of dubbel-richtingstoegangsbeheer uit. Automatische poort-sluit wordt macht- toegelaten tijdens. Als de passage ongebruikt blijft nadat de poorttoegang is verleend, zal de barrière automatisch toegangstijd uitbreiden. De aflossingsvrije periode kan worden gekalibreerd.

 

WEJOIN is een verdediger van technologie en innovatie. Ons professioneel ontwikkelingsteam wordt geleid door M. Tu — een bekende deskundige in de binnenlandse industrie. Hun ononderbroken inspanningen hebben meer dan 100 intellectuele eigendomoctrooien opgebracht, waarvan er meer dan 20 uitvindingsoctrooien zijn. Wij specialiseren ons in technologieën die toegangsbeheersystemen, ongebaande intrekbare deuren, evenals parkeerruimtebeheersystemen impliceren.

 

Onze nadruk in logistiek, kwaliteitsborging, productietechnologie, en merkweergave wordt aangevuld door een nadruk bij de naverkoopdienst. Met de samenwerking van meer dan 50 verdelers wereldwijd, hebben wij met succes een mondiaal de dienstnet opgezet. De oprechte en aandachtige vertegenwoordigers zijn op reserve om professionele hulp aan onze getaxeerde clientèle te verlenen. Wij gebruiken een hoogst efficiënt systeem voor het afhandelen van internationale logistiek. De orden worden bevracht via zowel lucht als overzees in of volledige containerladingen of minder dan containerladingen. WEJOIN werkt nauw met vertrouwde op scheepvaartmaatschappijen samen om ervoor te zorgen dat alle leveringen, nauwkeurig, en op tijd veilig worden gemaakt.

Ons Team

R&D-afdeling
De afdeling van WEJOIN R&D heeft 58 personeelsleden, overheerst 10% van alle WEJOIN-werknemers. Onder het leiden van de hoofdmachinist Mr.Tu Qichun die één van de gebiedendste ingenieurs voor toegangsbeheerproducten in China is, is WEJOIN ontwikkeld vele soorten barrièrepoort, turnstile poort, Snelheidspoort, Schommelingspoort vanaf 2004. Elk jaar hebben wij de uitgangsproducten bevorderd en de lunch op de nieuwe producten op basis van de markt koppelt terug. Ons doel is de meest juiste producten voor de cliënten te vervaardigen.

 

Vervaardigingsafdeling
De verwerkende afdeling van WEJOIN heeft zes workshops die 300 personeelsleden bevatten. Zij zijn een gietende workshop, elektrische workshop, machinesworkshop, twee het assembleren workshops, die workshop testen. Alle delen voor de producten, WEJOIN vervaardigen hen in WEJOIN-hen assembleren samen en fabriek die, dan testen. WEJOIN kan de kwaliteit van elk deel van de producten controleren. Ons doel is het storingspercentage producten zo te controleren laag zoals 0% binnen de waarborgperiode.

 

Op de markt brengende afdeling overzee
De overzee afdeling van WEJOIN heeft 16 personeelsleden. Allemaal hebben de ervaring om cliënten meer dan 4 jaar te dienen. Tot nu, heeft dit team cliënten van meer dan 80 landen gediend. Er hebben over de hele wereld 38 verdelers voor WEJOIN-producten. WEJOIN-de producten winnen het marktaandeel afhangen van de stabiele kwaliteit, de meeste juiste dienst, concurrerende prijs. de verkoop van dit team stijgt met jaarlijkse 40%.

Contactgegevens