products

5 miljoen Keer 100%-van de de Boomafstandsbediening van de Plichtscyclus de Automatische van de de Barrièrepoort Goedkeuring van Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shenzhen, China
Merknaam: WEJOIN
Certificering: CE, ISO
Modelnummer: WJDZ107
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: negotiation
Verpakking Details: kartonverpakking
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 10000 eenheden/Maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Snelheid: 1s, 3s, 6s kleur: Optionele
motormateriaal: Gietende aluminiumlegering Behuizing: Staal
Boomtype: Recht Wapen; Het vouwen van wapen; Omheiningswapen, Telescopisch wapen Com-Interface: RS485

Productomschrijving

Automatische Barrièrepoort

 

Snel Detail:

 

 

A. naam: Automatische Barrièrepoort

B. voltage: AC220V, AC110V

C. snelheid: 1s, 3s, 6s

D. netto Gewicht: 60KG

E. toepassing: Wegtol

F. eigenschap: Handversie

G. machtsconsumptie: 300W

H. certificaat: CE, ISO,

 

 

Beschrijving:

De WEDZ101-barrièrepoort, die door ons bedrijf vervaardigde, keurt de recentste automatische technologie en het intelligente ontwerp vooruit op dit gebied goed. Ondertussen hebben onze barrièrepoorten het geavanceerde ontwerp, zoals het apparaat van de humaniseringskoppeling, saldoapparaat (b.v.), dat onze barrièrepoort maakt veiliger en gemakshalve werken. Deze barrièrepoort is geschikt voor binnen evenals openluchtparkeerterrein, Parkeerterreinen, tolpoort, goederenyard, spoorwegovergang, commercieel gebouw, de toegangswinkelcomplexxen van het flatblok, de ziekenhuizen, stadions, commerciële centra, enz.

 

Functies & Eigenschappen:

 

1.New vertragingsapparaat, die CNC uitvoerig precisieproces gebruiken; verminderend bericht, die oliemorserijen verhinderen die, beter, geschikter onderhoud werken.

2.Cranks van hoofdmachtsoutput, gebruik uit gegoten staal, versterkt het schommelings onstabiele gebruik ontwerp, kan het beroepsleven 6 miljoen keer tijdens normaal onderhoud zijn. De dagelijkse (non-stop) werktijd kan meer dan 60000 zijn.

3.The de motor past goed aan hoge en lage temperatuur (- 35℃~85℃) aan

4.New digitale grenstechnologie, het vrije aanpassen, nauwkeurige controle; De buffer en het ver*tragen wanneer arem positie, het werken gaat beperken zijn meer stabiel.

5.More krachtig controlesysteem, microcomputermontages, wapen op regelbare hoek regelbare, tellende, auto sluitingstijd, gevoeligheid van het omkeren op regelbare hindernis, RS485-regelbare mededeling, het werk snelheid, en enz.

 

 

Waarom om WEJOIN-de Poort van de Hoge snelheidsbarrière te kiezen?

 

 

1. De Poort van de hoge snelheidsbarrière keurt speciale machinekern, weg de houder van de schommelingsboom en boom goed. Deze barrièrepoort loopt in hoge snelheid maar stabiel. De lopende tijd is 1 tweede. Het kan voor wegtol worden gebruikt.

2. Het de Poortgebruik van de hoge snelheidsbarrière slingert weg boomhouder. De boom is uit de houder wanneer het wordt geraakt, die de barrièrekern beschermt en leven van de barrière verlengt.

3. De Poort van de hoge snelheidsbarrière gebruikt de eerste generatiemotor. Het is stabiel en heeft lange levensduurprestaties, die 3 miljoen keer lopen. Zijn huisvesting wordt gemaakt van gegalvaniseerd staal met 1.5mm dikte, en geschilderd, zodat de barrière in deur kan worden gebruikt en openlucht.

4. De barrièrekern is speciaal en de hoofddelen zijn het afgietsel van de aluminiumlegering. De barrièrepoort zal automatisch omkeren wanneer de boom het obstakel ontmoet. De barrièrewerken goed met infrarode fotocellen, lijndetectors, zullen de boom automatisch stijgen wanneer het voetganger en voertuigen ontmoet. Het handversieapparaat kan de barrière in werking stellen wanneer stroomuitval.

5. WEJOIN heeft sub-bedrijven om bijna toebehoren te produceren en te verwerken. Naast norm die produceren, bieden wij OEM de dienst ondertussen in aan.

 

 

Communicatie met klanten

Q: Wat is de maandelijkse productiecapaciteit van WEJOIN voor barrièrepoort?

A: 10000 eenheden.

 

Q: Zoals voor het het oververhitten probleem van barrièrepoort

A: WEJOIN-de barrièrepoort heeft motor koelventilator die het probleem kan oplossen van over ver*warmen-bescherming. WJDZ601 en WJDZ701 heeft motor geen koelventilator, maar de huisvesting van de aluminiumlegering van WJDZ601 kan de hitte maken snel uitstralen, en er zijn blinden op de huisvesting om wind binnen te laten.

 

Q: Soms, waarom automatisch de barrièreboom open?

A: Gelieve te controleren als de grensschakelaar op de juiste positie is; als niet, te passen gelieve de Grensschakelaar aan. Gelieve te verwijzen naar laatste pagina van het Handboek van de Barrièrepoort. Of u kunt de regelschroef aanpassen. En de laatste stap is de intensiteit van de lente te controleren.

Q: Wat is de afstandsbedieningafstand?

A: In het algemeen kunnen het grootste deel van de afstandsbediening van WEJOIN 418 100 meters behandelen, maar het is niet veilig en stabiel om de barrièrepoort van 100 meters weg te controleren. WEJOIN adviseert gebruikend de afstandsbediening binnen 30 meters of 50 meters.

 

 

Productiereeks

Modelleer Nr. (WJDZ) Open/Dichte Snelheid Maximum Boomlengte Boomtype
101-16 6 seconden 6m rechte boom
101-13 3 seconden 4.5m rechte boom
101-11 1 seconde 3m rechte boom
101-26 6 seconden 5m 90 graad, Gearticuleerde boom
101-23 3 seconden 3m 90 graad, Gearticuleerde boom
101-36 6 seconden 5m 180 graad, Gearticuleerde boom
101-33 3 seconden 3m 180 graad, Gearticuleerde boom
101-46 6 seconden 4.5m Boom op twee niveaus, omheinings
101-56 6 seconden 4m Boom op drie niveaus, omheinings

 

Specificaties:

 

 

Model WJDZ101
Het werk Temperatuur -35℃~+85℃
Voltage 220V±10%, 110V±10%, 50/60HZ
Machtsconsumptie 300W
Relatieve vochtigheid ≤90%
Afstandsbedieningafstand ≥30m
Netto gewicht 60kgs
Snelheid 1s, 3s, 6s
De parameter kiest richting, lengte, stijl van wapen

 

5 miljoen Keer 100%-van de de Boomafstandsbediening van de Plichtscyclus de Automatische van de de Barrièrepoort Goedkeuring van Ce

 

 

Contactgegevens
Mr. Frank Zhang

WhatsApp : +008615002051250

(showSGS=>true)