aboutus

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.
1 2 3 4
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: WEJOIN
Aantal werknemers: 300~320
Jaarlijkse omzet: 30000000-35000000
Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Opgericht in Maart 2004, is Mechanisch & Elektroco. van Shenzhen WEJOIN een nationale high-tech onderneming gespecialiseerd in R&D, productie en verkoop van intelligente toegangsbeheerproducten. Het heeft bijna 200 gepatenteerde technologieën. Zijn hoofdproducten met inbegrip van high-end commerciële servobarrièrepoort, high-end servobarrièrepoort, poort van de medio-Beëindigen de servobarrière, klepbarrière, driepootturnstile, schommelingsbarrière, snelheidspoort, enz., zijn geschikt voor de ingang en gaan beheer van voertuig en personeel zoals de poort van de hoge snelheidstol, commercieel plein, woonwijken, posten, douanecontroleposten weg, enz.

 

Sinds 2017, heeft Shenzhen WEJOIN zwaar in de bouw van intelligente robotproductielijnen geïnvesteerd. Tegen eind 2018, heeft het bijna 30 intelligente robotproductielijnen met meer dan 160 reeksen van materiaal gevormd. Het is officieel een nieuwe era van intelligente productie ingegaan, realiserend de automatisering van precies het gieten, toebehoren die verwerken, de gehele assemblage, de verpakking, enz. Het uitvoerige automatiseringstarief is meer dan 75%, waarvan meer dan 90% van de vervangstukken door intelligente robots worden geproduceerd, verzekerend de consistentie en de stabiliteit van de productkwaliteit. WEJOIN heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 300.000 poorten van de eenhedenbarrière door intelligente producten en intelligente productie van „dubbele intelligentie“ om de industrie te helpen zich regelmatig ontwikkelen.

 

Shenzhen WEJOIN hecht groot belang aan technologieinnovatie, productkwaliteit, en productiecapaciteit terwijl zich het concentreren op de bouw van het het merk, het verkoopkanaal, en netwerk van de naverkoopdienst. Tot nu toe, verkoop en naverkoop zijn de de dienstorganisaties opgericht in meer dan 30 nationale provincies en steden die, de dienst van uitstekende kwaliteit voor meer dan 3.000 verdelers en systeemintegrators verlenen. Tegelijkertijd, met de bevordering van de globale strategie van WEJOIN, WEJOIN-zijn de producten uitgevoerd naar de landen over de hele wereld en de dienstafzet van de opstellingsagent in meer dan 100 landen en gebieden, zoals Mexico, Brazilië, Groot-Brittannië, Maleisië, Turkije, Israël, India, Thailand, Canada, en Zuid-Afrika. WEJOIN is de grootste exporteur van de barrièrepoort in China.

 

Plaats:

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.

-02-
Geschiedenis

Nov. 2002, WEJOIN-Elektronenafdeling, de voorganger van WEJOIN Company, wordt gevestigd in Gongming, Shenzhen-Stad. In het begin, zijn er 7 werknemers, is de workshop minder dan 100 vierkante meters. De belangrijkste zaken veroorzaken een systeem van de deurcontrole.
 

Jun 2003, WEJOIN-Elektronenafdeling breidt productie uit, en het aantal werknemersverhogingen aan meer dan 30, de workshop is meer dan 500 vierkante meters. Bovendien, WEJOIN verhoogt ook verkoop.
 

Breng tiende, 2004, de Machine van Shenzhen WEJOIN in de war & werd Elektrotechnologieco., Ltd opgericht in Biling, Pingshan, Longgang-District, Shenzhen, die een gebied van 2000 vierkante meters behandelt.
 

Juli 2004, WEJOIN-Machinesworkshop werd gevestigd, en WEJOIN die eerst Poortexploitant vouwt was van de lopende band.
 

Sep 2004, WEJOIN werd geïdentificeerd aangezien de „Privé Technologieonderneming van Shenzhen“, de technologie R&D van WEJOIN-bedrijf door de overheid werd bevestigd.
 

Dec 2004, eerste de Barrièrepoort van WEJOIN (DZ01-de reeks van de barrièrepoort) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

5 augustus 2005, WEJOIN bewoog zich van Biling aan Pinghuan, Pingshan, met meer dan 270 werknemers, het gebied van de 10000 vierkante metersfabriek, en had de productielijnen van elektronisch, het machinaal bewerken, bladmetaal, barrièrepoort, en motor.
 

Sep 2005, de intrekbare „van de het projectnavigatie van het poortkarretje apparaten“ die onafhankelijk door WEJOIN worden ontwikkeld, won de Jaarlijkse de Wetenschapsprijs van 2003-2005 van Longgang-District en registreerde als onderzoekvoltooiing van wetenschap en technologie door Shenzhen Bureau van Wetenschap en Technologie.
 

Breng 2006 in de war, werd WEJOIN toegekend het certificaat en de plaque van „de High-tech Onderneming van Shenzhen“ door Shenzhen Bureau van Wetenschap en Technologie.
 

Juli 2006, eerste Glijdende de Poortexploitant werd van WEJOIN met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Sep 2006, WEJOIN-overzees departement werd gevestigd.
 

Nov. 2006, het bureau van WEJOIN werd tiende van de binnenlandse markt gevestigd.
 

1 januari, 2007, WEJOIN- Technologiepark dat is begonnen om te construeren, de bouwperiode is één jaar.
 

Jun 2007, de Barrièrepoort van gelijkstroom van WEJOIN eerste (DZ02-de reeks van de barrièrepoort) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Sep 2007, Exploitant van de de Schommelingspoort van WEJOIN de eerste werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Dec 2007, de productiecapaciteit van de barrièrepoort bereikte 1000 reeksen/maand.
 

25 januari, 2008, WEJOIN-formeel volledig Technologiepark, het gehele bedrijf dat naar de nieuwe fabriek wordt verplaatst behandelt een gebied van 12000 vierkante meters, bouwgebied van 28000 vierkante meters.
 

In Februari 2008, de eerste dochterondernemingen van WEJOIN, Teamjoin-werd het Hardwarebedrijf gevestigd.
 

In Mar 2008, de tweede dochterondernemingen van WEJOIN, Vliga-werd het Precisiebedrijf gevestigd.
 

Oct 2008, het bureau van WEJOIN werd twintigste van de binnenlandse markt gevestigd.
 

Maart 2009, werd de eerste zitting van de Handelaarsconferentie voornaam geopend.
 

In Mei 2009, de barrièrepoort van DZ601/701 van WEJOIN werd de eerste (DZ03-de reeks van de barrièrepoort) met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Jun 2009, WEJOIN won de „Nationale High-tech Ondernemingstoekenning“ en ontving de „van de het Districtswetenschap en Technologie van Longgang van 2007-2009 Innovatietoekenning“.
 

Dec 2009, de productiecapaciteit van de barrièrepoort bereikte de reeksen van 2000/maand.
 

Januari 2010, WEJOIN-Barrièrepoort werd toegekend de Merkzaken van de Provincie van Guangdong van 2009.
 

Breng 2010 in de war, eerste volledig-Auto de Driepoot werd Turnstile van WEJOIN met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

April 2010, de intelligente de barrièrepoort van WEJOIN en het karretje die poortopener vouwen wonnen „Certificaat van Onafhankelijk Innovatieproduct“.
 

Jun 2010, WEJOIN-driepootturnstile verschijning toegekend „Nationaal Octrooicertificaat“.
 

Sep 2010, Poort van de de Wachtbarrière van Longmen van WEJOIN de eerste (DZ04-de reeks van de barrièrepoort) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Februari 2011, de Klepbarrière van WEJOIN eerste (TY201-de reeks van de klepbarrière) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

In Mei 2011, kende WEJOIN één van de meest potentiële brandmerkende ondernemingen in Shenzhen toe.
 

Juli 2011, het bureau van WEJOIN werd dertigste van de binnenlandse markt gevestigd.
 

Dec 2011, WEJOIN kende „Nieuw Verslag van Shenzhen-Bedrijf toe“.
 

Februari 2012, de productiecapaciteit van de barrièrepoort bereikte 3000 reeksen/maand.
 

In Mei 2012, WEJOIN die eerst Klepbarrière (TY301-de reeks van de klepbarrière) werd verwijden met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Sep 2012, na de nieuwe beoordeling, WEJOIN won opnieuw de „Nationale High-tech Ondernemingstoekenning“.
 

Februari 2013, Turnstile van de de elektromagneetdriepoot van WEJOIN eerste werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Juli 2013, Mechanisch & Elektroco. van Shenzhen werden WEJOIN opgericht.
 

Oct 2013, Barrière van de de elektromagneetschommeling van WEJOIN de eerste werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Januari 2014, de productiecapaciteit van de barrièrepoort bereikte 4000 reeksen/maand.
 

In Mei 2014, werd de eerste Economische Burgerlijke de Barrièrepoort van WEJOIN (DZ-j barrièrereeks) met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Dec 2014, Poort van de de Reclamebarrière van WEJOIN de eerste (DZ-g de reeks van de barrièrepoort) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Januari 2015, de WEJOIN werd bijgewerkte Lopende band van de Barrièrepoort Gebouwd en gezet in gebruik, bereikte de productiecapaciteit van de barrièrepoort 4000 reeksen/maand.
 

Februari 2015, van de het Toegangsbeheerbarrière van WEJOIN De afdelingsopstelling, de productiecapaciteit van turnstile bereikte 600 reeksen/maand.
 

In Augustus 2015, Poort van de de Snelheidsbarrière van WEJOIN werd de eerste Dubbele (DZ01S-de reeks van de barrièrepoort) met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Oct 2015, de de eerste Dubbele Snelheid van WEJOIN & Poort van de bi-Richtingsbarrière (DZ04S-barrièrereeks) werden met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

In Januari 2016, Poort van de de Frequentiebarrière van WEJOIN werd de eerste Commerciële Veranderlijke (CB01-de reeks van de barrièrepoort) met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

April 2016, de productiecapaciteit van de barrièrepoort bereikte 6000 reeksen/maand.
 

Jun 2016, Servo volledig-Auto de Driepootturnstile werd van WEJOIN eerste gelijkstroom met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Augustus 2016, de Hoge snelheid van WEJOIN eerste, 0.6s-Barrièrepoort (CB01E-de reeks van de barrièrepoort) werd met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Sep 2016, de de eerste Veranderlijke Frequentie van WEJOIN & Poort van de bi-Richtingsbarrière (DZ04P-de reeks van de barrièrepoort) werden met succes ontwikkeld en van de lopende band.
 

Oct 2016, WEJOIN-Machinesworkshop werd bevorderd, werd de eerste automatisering van intelligente robot gebruikt voor het lassen van de boomhouder.
 

Januari 2017, de productiecapaciteit van de barrièrepoort bereikte 7000 reeksen/maand.
 

Breng 2017, de automatisering van WEJOIN eerste van in de war intelligente robot voor versnellingsbakverwerking, gezet in gebruik.
 

Jun 2017, de automatisering van WEJOIN eerste van intelligente robot voor precisie het gieten, zette in gebruik.
 

Augustus 2017, de productiecapaciteit van de barrièrepoort bereikte 8000 reeksen/maand.
 

Oct 2017, de automatisering van WEJOIN eerste van intelligente robot voor schachtverwerking, zette in gebruik.
 

Nov. 2017, WEJOIN heeft opstelling 13 productielijnen met de automatisering van intelligente robot en gezet in gebruik.
 

Dec 2017, de productiecapaciteit van de barrièrepoort bereikte 9000 reeksen/maand.
 

In Januari 2018, Servo de Barrièrepoort van gelijkstroom van WEJOIN werd de eerste Commerciële (CB03-de reeks van de barrièrepoort) met succes ontwikkeld en van de lopende band.

-03-
Dienst

Het het toegangsbeheersysteem van WEJOIN en de bijbehorende kerncomponenten worden onafhankelijk ontworpen en vervaardigd. Omvat worden de barrièrepoort, driepootturnstile, de klepbarrière, de schommelingsbarrière, en het parkerenslot.

 

WEJOIN-de barrièrepoort wordt vervaardigd met de recentste technologieën om intelligente en geautomatiseerde verrichting te verzekeren. Zijn structureel ontwerp neemt onze onafhankelijk ontwikkelde koppeling en veilige en betrouwbare verrichting rond achterste hindernissen op. De belangrijkst-raad komt met verbindingsinterfaces voor voertuigdetectors, verkeerslichten, infrarode fotocel, evenals RS485-communicatie apparaten. Deze functies worden ontworpen om de diverse behoeften van individuele gebruikers tevreden te stellen.

 

Driepootturnstile kenmerkt een mechatronics structureel ontwerp dat functies zoals kaartaftasten en het tweerichtings overgaan steunt. Het komt met een programma aan boord voor automatische foutenanalyse en rectificatie. Het middenwapen zal automatisch neer wanneer weg aangedreven en stijgingen omhoog wanneer ingeschakeld dalen. De verbindingsinterface is beschikbaar voor passagierstellers, en dubbel-richtingverkeerslichten. Werkend op een volledige reeks communicatie protocollen, biedt turnstile nuttige functies zoals zachte start aan, overclock bescherming, en automatische hindernisopsporing.

Bieden de precies machinaal bewerkte klepbarrières en de schommelingsbarrières een volledige waaier van functies met inbegrip van automatisch alarm, noodsituatie poort-open opheffing, infrarode anti-klem, automatische foutendiagnose, anti-omkeringsslot, evenals kiezen of dubbel-richtingstoegangsbeheer uit. Automatische poort-sluit wordt macht- toegelaten tijdens. Als de passage ongebruikt blijft nadat de poorttoegang is verleend, zal de barrière automatisch toegangstijd uitbreiden. De aflossingsvrije periode kan worden gekalibreerd.

 

WEJOIN is een verdediger van technologie en innovatie. Ons professioneel ontwikkelingsteam wordt geleid door M. Tu — een bekende deskundige in de binnenlandse industrie. Hun ononderbroken inspanningen hebben meer dan 100 intellectuele eigendomoctrooien opgebracht, waarvan er meer dan 20 uitvindingsoctrooien zijn. Wij specialiseren ons in technologieën die toegangsbeheersystemen, ongebaande intrekbare deuren, evenals parkeerruimtebeheersystemen impliceren.

 

Onze nadruk in logistiek, kwaliteitsborging, productietechnologie, en merkweergave wordt aangevuld door een nadruk bij de naverkoopdienst. Met de samenwerking van meer dan 50 verdelers wereldwijd, hebben wij met succes een mondiaal de dienstnet opgezet. De oprechte en aandachtige vertegenwoordigers zijn op reserve om professionele hulp aan onze getaxeerde clientèle te verlenen. Wij gebruiken een hoogst efficiënt systeem voor het afhandelen van internationale logistiek. De orden worden bevracht via zowel lucht als overzees in of volledige containerladingen of minder dan containerladingen. WEJOIN werkt nauw met vertrouwde op scheepvaartmaatschappijen samen om ervoor te zorgen dat alle leveringen, nauwkeurig, en op tijd veilig worden gemaakt.

-04-
Ons Team

R&D-afdeling
De afdeling van WEJOIN R&D heeft 58 personeelsleden, overheerst 10% van alle WEJOIN-werknemers. Onder het leiden van de hoofdmachinist Mr.Tu Qichun die één van de gebiedendste ingenieurs voor toegangsbeheerproducten in China is, is WEJOIN ontwikkeld vele soorten barrièrepoort, turnstile poort, Snelheidspoort, Schommelingspoort vanaf 2004. Elk jaar hebben wij de uitgangsproducten bevorderd en de lunch op de nieuwe producten op basis van de markt koppelt terug. Ons doel is de meest juiste producten voor de cliënten te vervaardigen.

 

Vervaardigingsafdeling
De verwerkende afdeling van WEJOIN heeft zes workshops die 300 personeelsleden bevatten. Zij zijn een gietende workshop, elektrische workshop, machinesworkshop, twee het assembleren workshops, die workshop testen. Alle delen voor de producten, WEJOIN vervaardigen hen in WEJOIN-hen assembleren samen en fabriek die, dan testen. WEJOIN kan de kwaliteit van elk deel van de producten controleren. Ons doel is het storingspercentage producten zo te controleren laag zoals 0% binnen de waarborgperiode.

 

Op de markt brengende afdeling overzee
De overzee afdeling van WEJOIN heeft 16 personeelsleden. Allemaal hebben de ervaring om cliënten meer dan 4 jaar te dienen. Tot nu, heeft dit team cliënten van meer dan 80 landen gediend. Er hebben over de hele wereld 38 verdelers voor WEJOIN-producten. WEJOIN-de producten winnen het marktaandeel afhangen van de stabiele kwaliteit, de meeste juiste dienst, concurrerende prijs. de verkoop van dit team stijgt met jaarlijkse 40%.

Contactgegevens

(showSGS=>true)