products

Intelligente die Klepbarrière met Roestvrij staal 304 wordt geïntegreerd in Bioskoop wordt gebruikt

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shenzhen, China
Merknaam: Wejoin
Certificering: CE;ISO
Modelnummer: WJTY202
Min. bestelaantal: 1+pair
Prijs: USD+1800-1880+pair
Verpakking Details: Houten
Levertijd: 5 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 2000+pair+per paar
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Motortype: DC 12V Openingstijd: 0.5s
Beschermingsgraad: IP32 Behuizing: 304 roestvrij staal
maximum steegbreedte: 900mm Naam van het product: Flap Barrier

Productomschrijving

Intelligente die Klepbarrière met roestvrij staal 304 wordt geïntegreerd in Bioskoop wordt gebruikt

 

Product Korte Inleiding
De intelligente klepbarrière is een gloednieuw product van WEJOIN Company. De klepbarrière, als promotieversie van de van de driepootturnstile en schommeling barrière, is een hi-tech product voor voettoegangsbeheer. WEJOIN-de Klepbarrière heeft eigenschappen van de nauwkeurige functies en het geavanceerd technisch van craftsmanship.comprehensive. Het heeft toepassing in eersteklas gemeenschappen, intelligente gebouwen, hotels, zijn de metroposten en andere barrière op hoog niveau van de trefpuntenklep de combinatie van machines, elektronische, cpu-controle en verscheidenheid van de persoonlijke technologie van de authentificatieidentificatie. IC-de kaart, het Identiteitskaart, de codebar, en de eenheid van de vingerafdrukidentificatie zijn compatibel met de klepbarrière. Het kiezen van verschillend identificatiemateriaal en het toepassen van de betrouwbare apparaten van de veiligheidsbescherming, de richtingsindicator van alarmapparaten om het intelligente beheer van de barrièremotor van de toegangsbeheerklep te realiseren kunnen in enige motor en dubbele motoren worden geclassificeerd. Enige wordt gebruikt voor enige steeg en dubbele wordt gebruikt voor multi-stegen.

 

Geavanceerde Eigenschappen

Eigenschap: Speciaal Ontworpen Mechanisme

Een compact elektrisch en mechanisch ontwerp met unieke aandrijving die productduurzaamheid en stille verrichting verzekert, en zijn zelf-slotmechanisme kunnen de toegangsbeheerveiligheid goed ook beschermen.

Eigenschap: Automatische Opsporing

Automatische opsporing voor defecten, die voor klant geschikt zullen zijn te handhaven en te werken.

Eigenschap: Beschikbaar voor Al Toegangsbeheersysteem

Inputinterface wat voor droge contact en schakelaarsignaalverbindingen beschikbaar zijn. Zo kunnen de klanten de klepbarrière met verschillend systeem, zoals kaartlezer, kaartjessysteem, symbolisch systeem enz. integreren.

 

WEJOIN-Profiel

Opgericht in Maart 2004, is Mechanisch & Elektroco. van Shenzhen WEJOIN een nationale high-tech onderneming gespecialiseerd in R&D, productie en verkoop van intelligente toegangsbeheerproducten. Het heeft bijna 200 gepatenteerde technologieën. Zijn hoofdproducten met inbegrip van high-end commerciële servobarrièrepoort, high-end servobarrièrepoort, poort van de medio-Beëindigen de servobarrière, klepbarrière, driepootturnstile, schommelingsbarrière, snelheidspoort, enz., zijn geschikt voor de ingang en gaan beheer van voertuig en personeel zoals de poort van de hoge snelheidstol, commercieel plein, woonwijken, posten, douanecontroleposten weg, enz.

 

Intelligente die Klepbarrière met Roestvrij staal 304 wordt geïntegreerd in Bioskoop wordt gebruikt

Contactgegevens
Mr. Frank Zhang

WhatsApp : +008615002051250

(showSGS=>true)